Divat

5 tipp hogyan villants gyönyörű testet a strandon

A nyár elviekben hivatalosan is tombol már, és bárhova mész körbevesznek emberek, magazinok és reklámok, mind azt szajkózva, hogyan lehet tökéletes strand alakod, vagyis beach bodyd.

Diétákat javasolnak, edzőgépeket és ezerféle kezelést, no meg persze valamilyen trendi barnító eljárást. Mind azt akarják, hogy megváltoztass ezt vagy azt magadon. Csodás megoldásokat és mágikus trükköket fognak ajánlani.

beachready

Mi itt kicsit más megközelítésben fogjuk most megvilágítani nektek a kérdést. Ahelyett, hogy egy rakat dolgot megváltoztatnál magadon, hogy ezzel másokat boldoggá tegyél… ne tedd! Fogadd meg inkább az alábbi tanácsokat…

1. Nézd meg a #EffYourBeautyStandards taget Instagramon hogy felvértezd az egódat. Ne feledd, minden test már strandra kész.

De milyen az a “beach body” egyébként is? Mi hajlamosak vagyunk szó szerint értelmezni: egy test a tengerparton. Szóval ha te épp a tengerparton fetrengsz, gratulálunk, máris tökéletes strand alakod van! A társadalomnak elég specifikus elképzelése van arról, hogy milyennek kellene lennie a strand alaknak, vagyis legyen vékony és/vagy izmos. Hadd lebbentsük fel a fátylat! Az egyetlen dolog, ami a tökéletes alakhoz kell, az a magabiztosság.

beach1

2. Találd meg azt a kényelmes fürdőruhát vagy outfittet, amiben büszke lehetsz a testedre és arra aki vagy.

Lehet ez egy aprócska bikini. Lehet ez egy hosszabb tankini. Lehet akár egy szexi egyrészes. Vagy egy mindent takaró úszódressz. Akármelyikre is esik a választásod, tökéletes lesz nekünk is.

beach2

3. Törődj magaddal lelkileg is, mert ez bizony az önmagunk szeretetének életbevágó része.

Használj naptejet, igyál sok-sok vizet és szerezz magadnak egy napernyőt (de legalább egy széles karimájú kalapot mindenképp). A magaddal törődés kritikus kérdés, de hidd el segíteni fog, hogy jobban érezd magad testileg és lelkileg egyaránt. Törődj magaddal kellő gonddal. Megérdemled!

beach3

4. Vedd magad körül pozitív emberekkel, akik a testükre is büszkék.

Abszolút nincs időd olyan barátokra, akik negatív, kéretlen véleményekkel látnak el a megjelenéseddel kapcsolatban. Helyette keress olyan embereket, akik bátorítani fognak, hogy szeresd a testedet ahogy van, és akikkel élvezetes napot tudtok együtt tölteni a strandon.

Azok a barátok, akik arra emlékeztetnek, hogy az alakod úgy ahogy van tökéletes, na azok királyak, és csakis rájuk van szükséged.

beach4

5. Emlékezz rá, hogy önmagad és a tested szeretete nem más, mint egy forradalmi tett.

A minket körülvevő világ virágzik a testkép zavarokban. Káros szónoklatokkal vesznek körül minket, miszerint túl ilyenek, vagy túl olyanok vagyunk, de soha nem lehetünk elég jók. Ez hülyeség!

Persze sokkal könnyebb mondani, mint igazán megtenni, hogy szeresd magad és a tested feltételek nélkül, de egy gondtalan nap a strandon igazán jó hely, hogy elkezd, nem igaz!?

Hozzászólások

A hirdetés néha fáj, de csak így tudjuk fenntartani az oldalt..köszönjük ha megérted :)